Családi Bütykölőkör


Régi álmunk valósulna meg , ha ebbe a rohanó világba egy kis nyugalmat hozhatnánk olyan programokkal, ahol részt vehetnének gyerekek- szülők- nagyszülők együtt. Közben persze a kezek alkothatnának, a fülek történeteket hallgathatnának, a szemek gyönyörködhetnének… barátságok kötődhetnének, „csapatok” születhetnének…. Tágabb értelemben ez is a jólét eszköze lehetne, nem csak a pénz…

CSALÁDI BÜTYKÖLŐKÖR
START OKTÓBER 23-ÁN DÉLUTÁN 3-KOR!

október 23. délután 3-tól
nemezelés
használati tárgyak készítése és díszítése
(szemüvegtok, tarisznya, ujjbáb, labda, mobiltartó, könyvjelző)

november 6.
nemezelés befejezése
karácsonyi előkészületek többféle technikával
(nemez, gyöngy, bőr, ragasztás)

További terveink:
Gyöngyfűzés, szövés, gyönggyel díszített ruhák- tárgyak, szalma-, vessző-, csuhé fonás. Bőrtárgyak készítése: tegez, tarsoly, öv. Kézimunka: kötés, horgolás, hímzés
Gyógyfüvek, ehető vadon termő növények gyűjtése, felhasználása. Agyagozás, madársíp készítése, szövés, fonás. Időnként saját készítésű meglepi süti uzsonna. A lehetőségek adottak, a foglalkozásokat igény szerint alakítjuk, tavasztól sok szabadtéri programmal, kirándulással egybekötve.

Az elkészült tárgyakból kiállítást rendezünk, a programokat fényképeken örökítjük meg és a LUGO TV is figyelemmel kíséri majd.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk, a kisebb gyerekek nagyobb testvérrel, szülővel, nagyszülővel jöjjenek (eleinte legalább).

Szervező és házigazda:
Dunaszekcsőért Alapítvány (535-010, telehaz.dunaszekcso@t-online.hu)

Vezető:
Horváthné M. Erika ( Bár 06/70 376 6082 , ertas@freemail.hu)

Segítők:
Tóthné Fehér Ibolya, dr. Schmidt Józsefné, Erdélyi Mária (és még sokan mások…)

Nincsenek megjegyzések: